Psychiatryk
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

PBF osadzony w 1956 roku w szpitalu psychiatrycznym. To miejsce to nie tylko ciężkie przypadki, wyszkolona kadra, ale i tajemnicze morderstwa.

You are not connected. Please login or register

Czarlii

3 posters

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1Czarlii  Empty Czarlii Nie Lip 10, 2011 6:46 pm

Charlie Morrigan

Charlie Morrigan

Mile widziane propozycje, albo przynajmniej jasne określenie, czy relacje mają być pozytywne, czy negatywne ;3

Legenda: Bardzo lubi, Lubi, Lubi umiarkowanie, Nie za bardzo lubi, Nie lubi, Bardzo nie lubi

Audrey Hamilton
zdystansowana, zamknięta w sobie Rey, która o dziwo polubiła Charliego. Co więcej wytrwale wysłuchuje jego chaotycznej i często bezsensownej paplaniny, nie dopuszczając się przy tym rękoczynów. Dobrze się rozumieją, a przy ilości słów wypowiadanych przez Audrey, można śmiało powiedzieć, że niemalże bez słów. Dziewczyna nigdy tego nie przyzna, ale z pewnością są dobrymi przyjaciółmi.

Hope Henderson
cicha, nie wdająca się w konflikty. Poznali się za sprawą drobnej pomyłki ze strony Charliego i nie będzie przesadą, gdy powiem, że wylądowali razem w łóżku (xD). Od tamtej pory Charlie codziennie odwiedza panienkę Henderson, czyniąc to przed obchodem pielęgniarek. Życzenie Hope miłego dnia zwyczajnie weszło mu w nawyk.

Ostatnio zmieniony przez Charlie Morrigan dnia Pon Lip 11, 2011 4:25 pm, w całości zmieniany 6 razy

2Czarlii  Empty Re: Czarlii Nie Lip 10, 2011 7:57 pm

Hope Henderson

Hope Henderson

chcę relacje pozytywne, ale jakie dokładnie, to nie wiem, bo ciężko mi coś wymyślić, a przeczytałąm kartę chyba 5 razy, a i tak nic konkretnego mi do głowy nie przychodzi, cóż :<

i matko, animacja wub aż korci mnie, by obejrzeć ten odcinek lol face

3Czarlii  Empty Re: Czarlii Pon Lip 11, 2011 1:23 pm

Charlie Morrigan

Charlie Morrigan

Ojoj, ja mam to samo czytam i czytam i nic ;<

Hmm.. może jak pozytywne to Charlie będzie pierwszą osobą jaką Hope będzie widziała każdego dnia, nawet przed pielęgniarkami? Polegać to będzie na tym, że...
Któregoś pięknego poranka dokładnie przed trzema laty, dzień po dostawie pewnych artykułów przez pewnych ludzi dla pacjentów szpitala, nie do końca świadomy swych czynów Charlie zawędrował na damskie pięterko. I nie zauważony wszedł do pokoju Hope i Meredith. Oczywiście był święcie przekonany, że trafił do własnego pokoju. Gdy władował się do łóżka Hope, dziewczyna się obudziła, ale zamiast wrzasnąć czy coś, usiadła jak sparaliżowana. Trochę to trwało nim i Charlie zorientował się, że coś jest nie w porządku. Zaalarmował go o tym brak pościeli, którą dziewczyna ściągnęła siadając. Odwrócił się więc w jej stronę, po czym wydając z siebie niczym nie przypominający męskiego basu pisk, wybiegł z pokoju. Nie minęło jednak pięć sekund, gdy drzwi pokoju ponownie się otworzyły, a Charlie kłaniając się nisko, rzucił: 'Miłego dnia'. I tak już zostało. Tzn nie to, że wpakowuje się codziennie do łóżka Hope, ale to, że przychodzi, by życzyć jej miłego dnia. Tada! Koniec. ;DD

I jak? ;3

4Czarlii  Empty Re: Czarlii Pon Lip 11, 2011 4:05 pm

Hope Henderson

Hope Henderson

Ładnie, ładnie, ładnie, podoba mi się lol face ale czasem może wpakowywać się jej do łóżka w razie nagłej potrzeby, np. ucieczka przed lekarzem czy coś, no nie wiem, wymyśli się xD

5Czarlii  Empty Re: Czarlii Pon Lip 11, 2011 4:09 pm

Charlie Morrigan

Charlie Morrigan

A dziękuję, z pozwolenia się skorzysta ;3

Wpisuję!

6Czarlii  Empty Re: Czarlii Sro Lip 13, 2011 3:28 pm

Ethan Nightray

Ethan Nightray

ten podpis :C

wrogowie poproszę

7Czarlii  Empty Re: Czarlii Nie Lip 31, 2011 1:47 pm

Charlie Morrigan

Charlie Morrigan

Co podpis? ładny podpis ;C

Dam wrogów jak uzasadnisz swój wybór Ethanie Wink.

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Similar topics

-

» Czarlii

Pozwolenia na tym forum: