Drodzy mieszkańcy zacnej placówki dla czubków,
Z długiego i doświadczającego doświadczenia pełnego doświadczonych doświadczeń wiem, że robienie powiązań to straszna sprawa jest, no. Wszyscy lądują w kategorii "inne" bo chcą być fajni i wyjątkowi a wszystko pozostałe świeci pustkami . Od tego miejsca sprawa jest więc raczej jasna, wszak nie zrobię klasycznych powiązań - moja zacna karta postaci prawdę wam powie, chociaż wypełnienie znacznej części rubryczek jak zwykle mnie po prostuzirytowało, zapraszam do lektury. Następnie upraszam was z całego serduszka, wszystkich paznokci i każdego paluszka o wpisywanie się tutaj z wszelkimi propozycjami - jestem otwarta i nikogo nie pogryzę, przysięgam!
Dobra, ślijcie już te propozycje
Z długiego i doświadczającego doświadczenia pełnego doświadczonych doświadczeń wiem, że robienie powiązań to straszna sprawa jest, no. Wszyscy lądują w kategorii "inne" bo chcą być fajni i wyjątkowi a wszystko pozostałe świeci pustkami . Od tego miejsca sprawa jest więc raczej jasna, wszak nie zrobię klasycznych powiązań - moja zacna karta postaci prawdę wam powie, chociaż wypełnienie znacznej części rubryczek jak zwykle mnie po prostu
Dobra, ślijcie już te propozycje