Psychiatryk
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

PBF osadzony w 1956 roku w szpitalu psychiatrycznym. To miejsce to nie tylko ciężkie przypadki, wyszkolona kadra, ale i tajemnicze morderstwa.

You are not connected. Please login or register

Stuk-stuk-puk... i bum.

3 posters

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1Stuk-stuk-puk... i bum.  Empty Stuk-stuk-puk... i bum. Sob Cze 25, 2011 2:27 pm

Audrey Hamilton

Audrey Hamilton

Brzydkie kaczątko.
Początki były trudne, ale koniec może okazać się wart wysiłku, nie?
stereotypowe: nienawidzę > akceptuję > tęsknię > ?

Wilk z Czerwonego Kapturka.
Nie, nie, nie… nie! Lepiej uważaj, bo Cię zjem!
stereotypowe: pilnuj się, bejbe! {wróg}

Kubuś Puchatek.
Cześć, masz coś do jedzenia? O! Słyszałaś, że…?
stereotypowe: mówię do Ciebie i wcale nie widzę, że słuchasz tylko pozornie. {pseudo przyjaźń}
zarezerwowane przez: Hope Henderson

Piotruś Pan.
Dziś znów zabiorę Cię do Utopii.
stereotypowe: ktoś, kto opowiadałby Rey barwne opowieści podczas smakowania białych, śmiesznych tabletek, a ona jakimś cudem polubiłaby jego szeroki uśmiech. {prawdziwa przyjaźń}
Zarezerwowane przez: Charlie Morrigan

Gumisie.
A my mamy gumisiowy sok!
stereotypowe: pozytywnie niesklasyfikowani {znajomi, bardziej zawikłane pomysły własne itd.}

Muminki.
Białe potworki.
stereotypowe: negatywnie niesklasyfikowani {nie lubiani, zirytowani, szukający guza itd.}

Ostatnio zmieniony przez Audrey Hamilton dnia Pon Lip 11, 2011 2:04 pm, w całości zmieniany 2 razy

2Stuk-stuk-puk... i bum.  Empty Re: Stuk-stuk-puk... i bum. Sob Cze 25, 2011 2:53 pm

Hope Henderson

Hope Henderson

widziałabym Hope w grupie Kubuś Puchatek, co ty na to?

3Stuk-stuk-puk... i bum.  Empty Re: Stuk-stuk-puk... i bum. Sob Cze 25, 2011 3:06 pm

Audrey Hamilton

Audrey Hamilton

Ładnie witam Hope w kubusiowej roli i oczywiście dopisuję!

4Stuk-stuk-puk... i bum.  Empty Re: Stuk-stuk-puk... i bum. Nie Lip 10, 2011 7:06 pm

Charlie Morrigan

Charlie Morrigan

Teraz ja, ja! ;D Jestem za Piotrusiem Panem, albo Brzydkim kaczątkiem. Które wybierasz? ;3

5Stuk-stuk-puk... i bum.  Empty Re: Stuk-stuk-puk... i bum. Pon Lip 11, 2011 10:16 am

Audrey Hamilton

Audrey Hamilton

Charlii jest słodki - to raz, a dwa dopiero zaczęłam oglądać Misfits, więc w zasadzie to bierz co chcesz <3 Mogę Ci nawet nową kategorię dopisać jak masz pomysł ;] Ale, jeżeli mam wybierać jedno z tych dwóch, to chyba jednak Piotruś Pan, bo to milsza kategoria ;D

6Stuk-stuk-puk... i bum.  Empty Re: Stuk-stuk-puk... i bum. Pon Lip 11, 2011 12:30 pm

Charlie Morrigan

Charlie Morrigan

Mnie Piotruś Pan odpowiada, chociaż jak chcesz możemy z nich zrobić nie tyle pseudo przyjaciół co przyjaciół. Ja nie mówię, żeby tu od razu z BFF wyskakiwać, bo z tego co czytałam w twoim KP, trudno nawiązać jakikolwiek kontakt z Audrey. No, ale powiedzmy, że Charliemu jakimś cudem udało się przebić przez tę jej skorupkę obojętności, albo ją przynajmniej uszkodzić ;>. Co za tym idzie Rey mogła go nawet polubić. Po za tym Charliemu przyda się ktoś kto wytrwale będzie go słuchał i powstrzyma się przed zdzieleniem go w pysk, byleby tylko skończył. ;DD

7Stuk-stuk-puk... i bum.  Empty Re: Stuk-stuk-puk... i bum. Pon Lip 11, 2011 2:01 pm

Audrey Hamilton

Audrey Hamilton

No taka przyjaźń-przyjaźń, choć Rey nie zamierza tego głośno mówić, a nawet sama się przed sobą nie przyzna. Ale będzie lubić Charliego, oj tak. ;>

8Stuk-stuk-puk... i bum.  Empty Re: Stuk-stuk-puk... i bum. Pon Lip 11, 2011 2:08 pm

Charlie Morrigan

Charlie Morrigan

No to wpisuję Wink.

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: