Psychiatryk
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

PBF osadzony w 1956 roku w szpitalu psychiatrycznym. To miejsce to nie tylko ciężkie przypadki, wyszkolona kadra, ale i tajemnicze morderstwa.

You are not connected. Please login or register

Złap mnie!

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1Złap mnie! Empty Złap mnie! Sob Cze 25, 2011 2:07 pm

Roxanne Booth

Roxanne Booth

Jako wielka fanka relacji wychodzących poza szablon, żadnych konkretnych kategorii nie ma i wszystko będzie dodawane wraz z ustaleniem fabułki, o.
Dodatkowo wkrótce edytuję posta i napiszę tutaj co nieco o moich zapotrzebowaniach odnośnie rozwinięcia postaci Rox : >

Zapotrzebowanie:
MORDERCA
Zaczniemy z grubej rury, tak na dobry początek. Kto przeczytał KP ten wie, że mąż Roxanne zginął w wypadku samochodowym. Ktoś owy wypadek musiał spowodować, więc potrzebny mi tutaj człowiek- nie ważne kobieta, czy mężczyzna - który przyczyniłby się do tego zdarzenia. Roxanne poznałaby ową osobę w mieście, z biegiem czasu miałaby z nią bardzo pozytywne relacje (jakie - do ustalenia) aż w końcu... dowiedziałaby się o spowodowaniu wypadku. No i pewnie wszystko diabli by wzięli, choć oczywiście to również kwestia relacji jaką ustalimy.
»

MĘŻCZYZNA
Który znałby Roxanne już jakiś czas. Znajomy ze studiów, pracownik zakładu, może nawet jego pacjent, ktokolwiek. Jeśli KP Rox została przeczytana, każdy wie co myśli na temat siebie w kolejnym związku - jest absolutnie przekonana, że jej czas już minął, szansa została wykorzystana, nie ma ich więcej. Owy pan chciałby jej uświadomić, że nadal może cieszyć się życiem, a jej zmarły mąż właśnie tego by chciał.
Ciekawą opcją byłoby połączenie tego z punktem wyżej, ale to jak już kto woli.
W celu dokładniejszego omówienia jakby to wszystko można rozwinąć, zapraszam na PW.

»

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: