Psychiatryk
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

PBF osadzony w 1956 roku w szpitalu psychiatrycznym. To miejsce to nie tylko ciężkie przypadki, wyszkolona kadra, ale i tajemnicze morderstwa.

You are not connected. Please login or register

tajniaki Alisy

3 posters

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1tajniaki Alisy                  Empty tajniaki Alisy Wto Cze 21, 2011 8:31 pm

Alisa Lefevre

Alisa Lefevre

✠pracownik✠

Relacje cudownej pielęgniarki Alisy, która zawsze może dać kluczyk do nieodpowiednich drzwi, jak i stanie się ciocią Dobra Rada, której wszystko można powiedzieć. Zapraszam!

(tutaj karta)

Wszyscy wpisujemy się bez kategorii wub

Matthew Abernathy
BFF.

Ethan Nightray
Przyjaźnią się, Alisa ma na niego dobry wpływ.

Anneliese Wettin
Ulubiona pacjentka.

Asteria Vervain
Kolejna ulubiona pacjentka, której Alisa poświęca bardzo dużo czasu i swojej uwagi.

River Lauritz
Oczko w jej głowie od początku pracy w szpitalu.

Logan Springfield
Ma mu za złe rozpad jego małżeństwa z Sophie, stara się ich znów zeswatać.

Sophie Raven-Springfield
Kiedyś za sobą nie przepadały, ale teraz łączy je coś na kształt przyjaźni.

Austin Wettin
Nigdy za sobą nie przepadali. Alisa wydaje mu się zbyt miła jak na obecne czasy.

Martin Gordon
Stara się wytłumaczyć mu, że w szpitalu nie ma żadnych podsłuchów i może czuć się tam bezpieczny - niestety robi to bezskutecznie.

Hope Henderson
Alisa przynosi jej mniejsze porcje jedzenia i oszukuje lekarzy, aby dziewczyna nie musiała się tak męczyć z chorobą. Dodatkowo czasem obie porozmawiają na temat religii itp.

Ostatnio zmieniony przez Alisa Lefevre dnia Sob Cze 25, 2011 3:24 pm, w całości zmieniany 3 razy

2tajniaki Alisy                  Empty Re: tajniaki Alisy Sro Cze 22, 2011 6:15 am

Hope Henderson

Hope Henderson

Co dla Hope?
Myślę, że Alisa mogłaby jakoś "pomagać" jej w zmaganiu się z jedzeniem, np. dostarczać mniejsze porcje jedzenia, oszukiwać lekarzy itp. Mogłyby też rozmawiać o religii, bo widziałam w karcie, że Alisa jest bardzo religijna, a Hope w sumie też.
Co ty na to?

3tajniaki Alisy                  Empty Re: tajniaki Alisy Sro Cze 22, 2011 7:05 pm

Alisa Lefevre

Alisa Lefevre

✠pracownik✠

Ok, mi pasuje.

4tajniaki Alisy                  Empty Re: tajniaki Alisy Sro Cze 22, 2011 9:58 pm

Ethan Nightray

Ethan Nightray

mnie tutaj nie ma :CCC

5tajniaki Alisy                  Empty Re: tajniaki Alisy Czw Cze 23, 2011 9:45 am

Alisa Lefevre

Alisa Lefevre

✠pracownik✠

Oj, zgubiłam cię po drodze :< Już dopisuję What a Face

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: