Psychiatryk
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

PBF osadzony w 1956 roku w szpitalu psychiatrycznym. To miejsce to nie tylko ciężkie przypadki, wyszkolona kadra, ale i tajemnicze morderstwa.

You are not connected. Please login or register

cześć, tu martwy Ethan

3 posters

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1cześć, tu martwy Ethan Empty cześć, tu martwy Ethan Pon Maj 30, 2011 4:15 pm

Ethan Nightray

Ethan Nightray

nie będę robić kategorii, bo po prostu jego relacje nie będą typowe =d poza tym i tak najwięcej będzie wrogów pig zapraszam nie mniej jednak do kp!

>Madeleine Roux<
Wróg. Wariatka wierząca w demony, ja pierdole.

>Anthony Vissen<
Nielubiany. Stygmaty, Bóg, to nie istnieje. Ech.

>Hope Henderson<
Kiedy nie jest z nim tak tragicznie, czuje do niej sympatię, choć sam stara się siebie przekonać, że to tylko złudzenie. Ona z kolei zazdrości mu talentu malarskiego i zupełnie nie zauważa jego uczuć.

>Alisa Lefevre<
Przyjaźnią się, powiedzmy. W te jego dobre dni. Pielęgniarka ma na niego dobry wpływ.

>Victoria McFirley-Abbott<
Nawet nieźle się dogadują, a Ethan ma u niej fory. Raz nawet była skłonna pożyczyć mu klucze do piwnicy.

>Asteria Vervain<
Przyjaciele. Razem wątpią w sens życia, a Ethan stara się nią opiekować. Choć często wypiera się temu wszystkiemu uznając, że Asteria to wytwór jego wyobraźni.

>Seth Mortensen<
Dogadują się, nawet całkiem rozumieją, ale Seth się wkurza, kiedy Ethan zaczyna pieprzyć, że nie żyje.

>River Lauritz<
Oj, nie lubi go. Ciągłe kłótnie i żarty z niego są nieco męczące. Ale to kolejny, zwykły wariat, więc co on może w ogóle wiedzieć?

>Chaira Archivald<
Chyba jest jej ulubieńcem, ale...zaraz, czy ją pociąga nekrofilia?

>Matthew Abernathy<
Zachciało mu się pomagać trupowi... teraz ma za swoje.

>Logan Springfield<
Lekarz. Chyba niespecjalnie go lubi.

zapraszam lol face

Ostatnio zmieniony przez Ethan Nightray dnia Sob Cze 25, 2011 12:11 pm, w całości zmieniany 2 razy

2cześć, tu martwy Ethan Empty Re: cześć, tu martwy Ethan Pon Maj 30, 2011 8:47 pm

River Royston

River Royston

A więc ja chyba po proszę do jakichś chłodnych relacji.
River nie lubi osób, które są mało żywiołowe, więc sądzę, że tym bardziej nie zawiąże dobrych kontaktów z kimś, kto twierdzi, że umarł. Właściwie Riverek będzie się podśmiewać z jego choroby i dla zabawy próbować mu udowodnić, że jak najbardziej jest żywy, może być?

http://czarodzieje.my-rpg.com

3cześć, tu martwy Ethan Empty Re: cześć, tu martwy Ethan Pon Maj 30, 2011 9:13 pm

Ethan Nightray

Ethan Nightray

sure 8D

4cześć, tu martwy Ethan Empty Re: cześć, tu martwy Ethan Sro Cze 22, 2011 11:47 am

Florence Wilkes

Florence Wilkes

YOUNG!!
coś super ekstra pozytywnego i wspaniałego dla Florki!

5cześć, tu martwy Ethan Empty Re: cześć, tu martwy Ethan Sob Cze 25, 2011 12:09 pm

Ethan Nightray

Ethan Nightray

kurde, tak myślę i myślę Rudzielcu i nie mogę wymyślić :< jedyne co mi przychodzi do głowy, to jacyś kumple do dysput, albo próby rozruszania (ehe) Ethana albo... dunno. Jakby ich relacje nie były "zbyt głębokie" to byłoby lepiej, bo tych, których darzy jakimś ważniejszym uczuciem z czasem stają się dla niego obcy, często ich zapomina, to jakoś tam jest genetycznie uwarunkowane, no nieważne! Chodzi mi o to, aby to było na takim średnim poziomie XD

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: